Clearomizers (tank systemen) zijn de nieuwste generatie e-sigaretten en zijn enorm populair.

Dit is te danken aan de gebruikersvriendelijkheid, smaak en dampervaring die hierdoor enorm is toegenomen.

Een clearomizer is een een cilindervormige tank gemaakt van polycarobonaat of pyrex waarin de e-liquid wordt opgeslagen.

De E-Liquid wordt vervolgens verwarmt via een atomizer door een coil (gloeispiraal) waardoor deze verandert in damp die dan geïnhaleerd wordt via het mondstuk (driptip) aan de bovenkant van de clearomizers.

Dit lijkt erg op het principe van een waterkoker. Echter de gebruikte hoofd ingrediënten van onze E-Liquids geven al damp onder het kookpunt.

En er vind geen verbranding plaats. Wij verkopen alleen de beste clearomizers die verkrijgbaar zijn. Deze zijn van het type Bottom Coil.

Hierbij bevind de coil ( gloeispiraal ) zich aan de onderkant van de clearomizer. Dit heeft als voordeel dat de coil altijd doordrenkt is van e-liquid en dus niet droog komt.

In tegenstelling tot Top coils. Waarbij de e-sigaret regelmatig schuin gehouden moest worden en deze regelmatig bijgevuld moest worden om de coil nat te houden om droog(koken) te voorkomen.

1 Artikel(en)

per pagina

  • KangerTech SUBTANK Clearomizer

    Deze multifunctionele clearomizer van Kangertech bevat standaard de nieuwe OCC - Organic Cotton coils gemaakt van biologische Japanse katoen. Hierdoor krijgt u de ultieme smaakbeleving en dampgenot. Tevens kunt u de Kanger Subtank OCC gebruiken als RBA, zowel in dual coil als single coil. Standaard wordt de Subtank RBA module geleverd met een dual coil build op 0,5 Ohm. Tevens worden er biologische watten, een schroevendraaier en 2 voorgedraaide coils meegeleverd. De functie van de Kanger Subtank in RBA mode is vergelijkbaar met die van de bekende Kayfun. Meer Informatie

1 Artikel(en)

per pagina