Review van de KangerTech Emow Start Set

 

De review van vandaag gaat over een van hun nieuwste starter kits, de KangerTech Emow Kit 1300mAh. Deze is hier te bestellen.

Kangertech is dit jaar erg druk geweest tot op heden, met het produceren van een nog groter scala aan producten voor de damper, die geniet van smaakvolle E-sigaret producten om uit te kiezen.

 


Verpakking

De KangerTech Emow kit kwam in een slanke goed ontworpen doos, met de afbeelding van de Emow aan de voorkant, dit is een exacte kopie van de werkelijke grootte van het apparaat naar binnen in de verpakking.
Aan de achterzijde is een overzicht van de inhoud die u ontvangt met deze starter kit, en hun nieuwe authenticatie sticker samen met het product beveiligingscode door middel van een online verificatiesysteem.
Om de authenticiteit van uw nieuwe Kangertech product te controleren, doe je een druppel water maar een druppel op het Kangertech logo, en het logo moet verdwijnen. Droog het bevochtigde logo met een doek en het logo zal weer verschijnen.
Kangertech is ook een voorbeeld van de authenticatie-logo op een sticker in de doos. Deze twee methodes zullen u helpen te bevestigen dat u een orgineel Kangertech product hebt gekocht, in plaats van een goedkopere gekloonde kopie.

KangerTech Emow Kit

Het uitpakken

Na het verwijderen van de buitenste doos van de verpakking, vindt u de Emow in het centrum stevig vastgehouden door twee iets vooruitstekende plastic mallen. Hierdoor is hij gemakkelijk uit deze verpakking te halen.
Aan de 1300mAh Emow batterij zit de Clearomizer en een sticker met snelle start instructies erop afgedrukt. Zorg ervoor dat u deze sticker verwijderd voordat u het apparaat gebruikt.
Door het optillen van de nu lege plastic container door de twee vingers in de gegroefde uitsparingen aan elke zijde kun je de rest van de inhoud vinden. Deze omvatten een handleiding, een pakket van vijf vervangende 1.5ohm coils, een adapter, een USB-kabel, samen met het authenticatie logo zoals ik al eerder vertelde.

KangerTech echtheids sticker KangerTech echtheids sticker

Ook raden wij u aan de garantieperiode te controleren voorafgaand aan het kopen zodat u geen verassingen heeft.

Wat is nieuw?

Kangertech is duidelijk niet het bedrijf dat op hun lauweren blijft zitten en blijven hun technologie maar verbeteren net als de prestatieeisen van hun producten , wat in het voordeel is van de consument.. Ik heb een oplsplitsing in deze review van de Emow opgenomen voor u om te zien hoe vaak het woord “Nieuw” verschijnt.

De nieuwe Emow VV Batterij:
1300mAh instelbare batterij (spanning), die ook past bij de batterij Vision Spinner 2.

De geheel nieuwe Aerotank Mow tank (clearomizer), die wordt geleverd in een bijpassende Pyrex glas en roestvrij afwerking voor een inhoud van 1,8 ml E-Liquid. De twee Pyrex ramen aan beide zijden van de tank maakt het mogelijk om eenvoudig uw huidige E-Juice inhoud te contoleren. Een nieuwe verbeterde dual coil lage weerstand, in roestvrij staal, en de geheel nieuwe Airflow Control Valve V2 dragen bij tot een grote damp productie.

KangerTech mow clearomizer KangerTech mow clearomizer

De KangerTech Emow kit komt ook in een keuze uit vijf verschillende kleuren configuraties. Hierdoor is er een grotere keuze, en klanttevredenheid. Deze kleuren kunnen worden bekeken op de Kangertech website of bij uw plaatselijke erkende Kangertech dealer met de standaard 510 eGo aansluiting. Het opnemen van hun nieuwe variabele luchtinlaat ring is een slimme en nuttige toevoeging die het mogelijk maakt voor een evenwichtige aanpassing van de luchtinlaat waardoor de trek aan te passen is naar u persoonlijke smaak.

Aangezien dit een bodem gevoed tanksysteem is en de luchtstroom ring ligt net boven de draad voor het losschroeven of het bevestigen van de tank naar het belangrijkste onderdeel van de inrichting,
zult u blij zijn te weten dat Kanger weer gebruik hebben gemaakt van een controle ring die soepel maar stevig is zoals ook op de Areotank Mega en Mini, dus slippen is ook met deze uitvoering onwaarschijnlijk.
Ook het driptip die met de Emow geleverd wordt is zeer comfortabel om moeiteloos damp mee te produceren.
Een suggestie voor het instellen van de luchtinlaat is om een kleinere opening te proberen wanneer men dikkere E-liquids gebruikt, en te opening te vergroten voor dunnere vloeistoffen als een ruwe richtlijn.
Vergeet niet dat minder luchtstroming het gevoel van een strakkere trek (net als bij een dikkere filtersigaret) , en een grotere luchtstroom zal leiden tot een luchtiger geheel (vergelijkbaar met sigaretten zonder filter).
Bij twijfel stel je de luchtstroom ring in tot je de balans die het beste werkt voor de e-liquid die je op dat moment gebruikt.

De slanke en stijlvolle batterij behuizing is voorzien van een vijf druk aan / uit-knop die zeer comfortabel is en erge gemakkelijk in gebruik. Vijf snelle drukken binnen twee seconden zal de batterij te activeren voor uw apparaat,
en het weergeven van een verlicht regenboogeffect voor visuele bevestiging rond de schakelaar.

kangertech emow vv batterij kangertech emow vv batterij

Je hebt nu de keuze uit drie eenvoudige maar nuttige vooraf ingestelde opties. Door op de knop drie keer snel achter elkaar te drukken wordt de voltage veranderd. Hierdoor wordt de e-liquid warmer en de smaak veranderd.
Hierdoor veranderd de kleur rondom de schakelaar waardoor je kunt vasstellen op welk voltage hij ingesteld staat. Zo zijn de standen: Rood 3.7v, Groen 4.2v en Wit 4.8v.
Wanneer de batterij bijna leeg is, zal het ronde venster rond de aan uit schakelaar vijftien keer knipperen. Op dat moment simpel aansluiten op de bijgeleverde USB-oplader, zoals aangegeven in het instructieboekje en laad de batterij op.

Voor deze beoordeling heb ik gebruik gemaakt van een selectie van verschillende E-Liquids met verschillende smaken en PG / VG, verhoudingen met inbegrip van 100% VG op alle drie de voltage instellingen voor dit apparaat.

E-Liquid gebruik

Gebruik goede merk e-liquids die voldoen aan de huidige eisen.
Slechte E-Liquids kunnen diacetyl (DA) en acetyl propionyl (AP) of andere kankerverwekkende stoffen of ziekteverwekkende stoffen bevatten, dus wees hier bewust van.
Mensen kunnen allergisch zijn voor chemische stoffen die aanwezig zijn in de samenstelling van bepaalde E-vloeistoffen. Ook kunnen mensen gevoelig zijn voor voor nikkel of Titanium gebruikt in Coils. Bij overgevoeligheid van bijvoorbeeld PG adviseer ik gebruik te maken van een e-liquid van 100% VG.(Vegetarisch/Organisch)
Laad nooit uw apparaat op zonder toezicht, zorg ervoor dat u de aanbevolen batterij voor uw apparaat gebruikt, en altijd onthouden, VEILIGHEID eerst.

Potentiële Polycarbonaat problemen
Het is algemeen bekend dat bepaalde e-liquids ingrediënten kunnen bevatten die het barsten of zelfs smelten van polycarbonaat of acryl tanks en pijpen veroorzaken. Voor meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact op met uw e-liquid leverancier.

Prestatie

Het eerste wat mij opviel toen het gebruik van de KangerTech Emow voor de eerste keer was zijn compacte en comfortabele grootte. Plaatsing van de verzonken aan/uit vuur-knop ligt direct onder de duim als u het in uw hand. De druk om te activeren is minimaal, met een zachte geruststellende, klik voor bevestiging.
De batterij behuizing is de eerste die ik persoonlijk gebruik en die me in staat stelt om een grotere tank gebruiken zonder het gevoel te hebben dat het zwaar is (topzwaar), wat fijn is als je, zoals ik meer e-liquid aan boord heb als je reist. Dat gezegd hebbende is voor de meesten van ons, tenzij u een bijzonder zware gebruiker bent , de bijgeleverde 1,7 ml Aerotank Mow meer dan voldoende voor een werkdag van vape in combinatie met als 1300mAh batterij grootte.
De drie afzonderlijke voltage opties waren meer dan voldoende om verbazingwekkende damp output . Als je mijn recensies op het Aerotank Mega & Mini hebben gelezen, zal het u niet verbazen dat de damp productie, evenals smaak vertegenwoordiging ook geweldig is met de meegeleverde Aerotank MOW tank.
De lucht instelring is stevig maar soepel te bedienen, en wanneer dit te combineren met de drie verschillende spanning opties. heb je een grote verscheidenheid aan keuze bij het instellen van de beste balans van smaak & damp voor uw merk E-Liquid en persoonlijke smaak. En niet in het minst verrast door de hoeveelheid van zowel de damp als smaak die hij produceerd!
De ontluchting van de tank lijkt voldoende te zijn, met de opname van zes kleine gaten rond de omtrek van de bodem van de batterijbehuizing.

Conclusie

Ik ben verbaasd over de afgelopen maanden en op een hoe ver gevorderd stadium de nieuwe technologieën zijn geworden. Ten opzichte van hun voorgangers, met name in het geval van de nieuwere ontworpen Clearomizers.
Ze hebben de mogelijkheid om een smaak en damp te produceren die ik alleen zou verwacht om te bereiken met mijn duurdere RBA's.
Dit is een zeer elegante toestel met uitstekende prestaties voor zijn grootte, rond die van een vulpen, en past heel mooi in uw binnen jaszak, of uw vrouw de handtas zoals ik heb ontdekt!

Kangertech produceert ook een grotere versie van dit toestel genaamd de Kanger Emow Mega helaas mag deze in Nederland niet meer verkocht worden (i.v.m. de te grootte tank)

Voor meer informatie over de KangerTech Emow, prijzen, en om uw unieke product beveiligingscode om de echtheid ervan te identificeren in te voeren, of uw dichtstbijzijnde e-sigaret dealer van Kangertech.

Met dank aan KangerTech voor het verstrekken van de technische specificaties voor deze beoordeling en Beelden van de EMOW.

Geef een reactie