Millers Juice E-Liquid

Millers Juice is bijzonder! Zij zijn de eerste Nederlandse producent van e-liquid, of juice zoals het ook wel genoemd wordt, voor de elektronische sigaret.

Millers Juice is opgericht in 2014 in samenwerking met een aantal e-sigaret gerelateerde bedrijven in Nederland. Millers zet zich in voor een 100% Nederlandse liquid lijn volgens alle geldende richtlijnen.

Met Millers Juice weet je wat je koopt!

Made in Holland, daar zijn we trots op! Maar daarmee zijn we er uiteraard niet, hun e-liquids staan bekend om de fantastische smaakbeleving.

Millers Juice Goldline bottles

Dit komt doordat zij uitsluitend werken met ingrediënten van Nederlandse bodem van gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit. Innovatie is het toverwoord bij Millers Juice. Hun smaaklijnen zijn continu in ontwikkeling en hiermee zullen ze steeds een compleet en vernieuwend assortiment kunnen bieden. Zij betrekken onze klanten ook in het proeven en aanpassen van de liquids om niet alleen de beste te zijn, maar ook de beste te blijven! Kwaliteit, dat is de basis van het Millers concept. Zij leggen de lat zo hoog mogelijk, voor U! Nederlands kwaliteit, puur en zuiver volgens de hoogste normering.

De liquids worden geproduceerd in hun ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek. Daarnaast worden de liquids van iedere batch nog gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat. Naast het doel om een volledig gecertificeerde liquid in de markt te zetten, hebben zij zichzelf verplicht dit voor zeer concurrerende prijzen te doen en dat is gelukt! Doordat Millers Juice in Nederland produceert kunnen ze zeer snel nieuwe smaken lanceren en indien nodig smaken aanpassen. Hierdoor zijn ze zeer flexibel en instaat hun smaken continue te verbeteren en vernieuwen.

Met Millers Juice kunt u dus veilig en met een goed gevoel uw e-sigaret roken.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2