Wij verkopen alleen de beste E-Liquids ook wel Ejuices genoemd.

Wij hebben ervoor gekozen om van slechts 2 complete merken de complete lijnen op te nemen in ons assortiment: Halo en de Millers Juice Goldline.Omdat in onze visie deze 2 merken de meest complete smaken in hun assortiment hebben zodat iedereen wel een smaak kan vinden die hem bevalt.

Vanaf Augustus 2015 hebben we tevens besloten om de top E-Liquids smaken van diverse merken die internationaal op de markt te krijgen zijn aan te vullen op ons assortiment.

Dit onder het kopje E-Liquids de beste smaken in (op dit moment) 6 verschillend categorieën:

1. Tabak

2. Gourmet

3. Fruit

4. Menthol

5. Speciaal

6. Lekkernijen

En dan niet de complete merklijnen maar alleen de als beste geteste en beoordeelde uit diverse merklijnen liquid's.

Dit kan dus rouleren! Mocht er een nieuw merk / smaak worden uitgebracht die in onze mening beter is dan de huidige merk/ smaak zullen we dit voorleggen aan onze vaste klanten die door middel van samples de mogelijkheid krijgen om mee te beslissen in de assortimentswijziging!

Deze E-Liquids worden dus zowel door ons getest als door onze vaste klanten. Daarna worden de liquids en de verpakkingen daar waar nodig aangepast aan de Nederlandse wetgeving.

Mochten onze klanten van mening zijn dat er een E-Liquid aan deze lijst ontbreekt dan horen wij dit graag. Diverse fabrikanten weten ons inmiddels te vinden en wij krijgen dan ook regelmatig samples toegestuurd. Deze testen wij zelf samen met onze klanten / testpanels..

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina